Mad til mennesker

Mad til mennesker åbner en verden af muligheder inden for restaurant-, hotel- og fødevareområdet. Du designer selv dit eget uddannelsesforløb efter dine behov, interesser og fremtidsplaner. 

 

5-ugers moduler

Et grundforløb er bygget op af moduler af 5 ugers varighed. I et modul arbejder du for eksempel med at drive en restaurant med alt, hvad det kræver af receptionister, kokke, tjenere osv. I et andet udforsker du detailslagterens mange forskellige og kreative opgaver: at skære kød ud, tilberede det, og lave lune og kolde delikatesser. De 5 uger sluttes af med, at I inviterer familie og venner til en kæmpe frokost, I selv har lavet. Andre moduler er for eksempel „Europæiske Kødspecialiteter og Delikatesser“ eller „International Madkultur".


Nogle moduler er valgfrie, men på alle uddannelser er der en række obligatoriske moduler, du skal have gennemført for at komme i praktik.

 

Udover det praktiske arbejde skal du også have fag som førstehjælp, miljø, hygiejne og IT, der er obligatoriske på grundforløbet. Men hvorfor nøjes med de obligatoriske, når du også kan vælge nogle spændende valgfri moduler? Sagen er jo den, at jo mere du kan efter dit grundforløb, jo flere muligheder får du, uanset om du vil fortsætte med en erhvervsuddannelse eller om du vil noget helt andet.

 

Profiler

På Uddannelsescentret i Roskilde er grundforløbet delt op i profiler, som er tonet mod en gruppe af uddannelser. Nogle af profilerne har, udover den faglige toning, også tilbud i tidens trend, der ligger udover det rent håndværksmæssige. Du kan vælge at bruge profilerne som en pakkeløsning, der forbereder dig til at komme i praktik inden for et af de fag, som profilen er tonet imod, men du kan til enhver tid også vælge moduler, som er rettet mod helt andre fag. Profilerne ser du i sidens venstre menu.

 

Undervisning

Erhvervsskolen har en dygtig lærerstab, som kan inspirere dig med gode idéer, samtidig med at du får lært det gode gamle håndværk i skolens professionelt indrettede praktiklokaler. Tilsvarende råder skolen også over et veludstyret Mediatek, hvor du kan finde litteratur, søge på nettet og låne film og cd-materiale.   

 

 

Uddannelsescentret i Roskilde - Slagteriskolen
Maglegårdsvej 8 Postboks 209
4000 Roskilde
tlf: +45 46 34 62 00
EAN nr. 5798000553590
CVR nr. 42460915
About us   •